Føj min Microsoft 365-e-mail til Mail (Mac)

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365-e-mailadresse til Mail. Derefter kan du sende og modtage forretnings-e-mail på din Mac.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åbn Mail. (Hvis dette er den første gang, du bruger Mail, så vil processen starte, når du åbner appen.)
  2. Fra menulinjen skal du vælge Mail > Tilføj konto.
    Vælg Tilføj konto i menuen Mail
  3. Vælg Exchange, og klik på Fortsæt.
    Exchange og fortsæt
  4. Angiv dit Navn og din Microsoft 365-E-mailadresse, og vælg Log ind.
    Angiv navn og e-mailadresse, og klik på Log ind
  5. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

6. Klik på Log på igen, så Microsoft kan finde din e-mailadresse og dine kontooplysninger.
    Log ind igen
  7. Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din e-mail, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn: Din Microsoft 365-e-mailadresse.
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365-e-mailadresse
    Intern URL: outlook.office365.com
    Ekstern URL: outlook.office365.com

8. Du viderestilles til Microsoft 365-log ind-siden. Indtast din e-mail-adgangskode, og vælg Log ind.
    Klik på log ind igen
  9. Bemærk: Du kan blive bedt om at give tilladelse til Microsoft 365. Markér feltet for at Give samtykke på vegne af din organisation, og vælg Accepter.
    Giv adgang, og klik på Accepter

10. Vælg Færdig. Du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger.
    Vælg appindstillinger, og klik på Færdig
  11. Din konto vises, og e-mails bliver indlæst, hvilket kan tage nogle minutter.
    Visning af indbakke i Mail

Vis hvordan

Flere oplysninger

Har du problemer med at logge ind?