Føj min Microsoft 365-e-mail til Mail på iPhone eller iPad

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler at bruge Outlook-appen til iOS. For at få Outlook skal. du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR-kode.
Outlook QR-kode

Føj din Microsoft 365-e-mail til Mail-appen på din iPhone eller iPad. Derefter kan du sende, modtage og organisere e-mails.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Gå til din iPhones eller iPads Indstillinger, og tryk på Mail.
  2. Tryk på Konti.
    Tryk på Konti under Mail
  3. Tryk på Tilføj konto.
    Tryk på Konti under Mail
  4. Tryk på Microsoft Exchange.
    Tryk på Microsoft Exchange i menuen
  5. Angiv din E-mailadresse og en kort Beskrivelse (f.eks. dit firmanavn eller typen af e-mail), og tryk derefter på Næste.
    Angiv e-mail og virksomhedsbeskrivelse, og tryk på Næste
  6. Tryk på Log ind for at bekræfte ,at du vil bruge din Microsoft Exchange-konto.
    Tryk på Log ind for at logge på din Exchange-konto
  7. Angiv din Adgangskode, og tryk på Log ind. (Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.)
    Angiv din adgangskode, og tryk på Log ind

Bemærk: Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, kan du blive bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

E-mail: Din Microsoft 365-e-mailadresse
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365-mailadresse
    Server: outlook.office365.com (dette er et krav)
    Domæne: Dette kan være tomt
    Brugernavn: Din Microsoft 365-mailadresse

8. Du skal bekræfte din konto, hvis din administrator har aktiveret multifaktorgodkendelse (også kaldet totrinsbekræftelse).
  9. Tryk på Næste. Du kan blive bedt om at vælge Giv samtykke på vegne af din organisation. Det gør Microsoft 365 og appen Mail i stand til at arbejde sammen. Tryk på Accepter.
  10. Tryk på Gem. Du kan altid vende tilbage og opdatere indstillingerne her.
    Gennemse indstillingerne, og tryk på Gem
  11. Det var det! Du kan nu se din Microsoft 365-konto under Konti.
    Se din Microsoft 365-e-mailkonto under Konti

Vis hvordan

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon