Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365 -e -mail til Outlook 2016 (Mac)

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -e -mail til Outlook til Mac. Du er så klar til at sende og modtage forretnings -e -mails.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åbn Outlook. (Har du ikke appen? Sådan downloader du den.)
  2. Fra menulinjen skal du vælge Outlook > Indstillinger .
    Vælg Outlook, og vælg derefter Indstillinger
  3. Vælg Konti .
    Vælg Konti
  4. Vælg + (plus) > Ny konto .
  5. Vælg +, og vælg Ny konto

Bemærk: Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde/Skole for at fortsætte.

6. Indtast din e -mailadresse, og vælg Fortsæt .
    Indtast din e -mailadresse, vælg Fortsæt
  7. Indtast din adgangskode til e -mail, og vælg Log ind .
    Indtast din adgangskode, og vælg Log ind
  8. Vælg Færdig . Hvis du har mere end én konto, skal du beslutte, hvilken konto du vil indstille som standard.
    Vælg Færdig
  9. Din konto vises, og dine e -mails indlæses, hvilket kan tage et par minutter.

Vis hvordan