Føj min Microsoft 365 -e -mail til Outlook (Mac)

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -e -mail til Outlook til Mac. Du er så klar til at sende og modtage forretnings -e -mails.

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

1. Åbn Outlook. (Har du ikke appen? Sådan downloader du den.)
  2. Fra menulinjen skal du vælge Outlook > Indstillinger .
    Vælg Outlook, og vælg derefter Indstillinger
  3. Vælg Konti .
    Vælg Konti
  4. Vælg + (plus) > Ny konto .
  5. Vælg +, og vælg Ny konto

Bemærk: Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde / skole at fortsætte.

6. Indtast din e -mailadresse, og vælg Fortsæt .
    Indtast din e -mailadresse, vælg Fortsæt
  7. Indtast din adgangskode til e -mail, og vælg Log ind .
    Indtast din adgangskode, og vælg Log ind
  8. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  9. Vælg Færdig . Hvis du har mere end en konto, skal du beslutte, hvilken konto du vil indstille som standard.
    Vælg Udført

Din konto vises, og din e -mail indlæses, hvilket kan tage et par minutter.