Føj min Microsoft 365 -e -mail til Mail på Windows

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -konto til Mail -appen til Windows, så du kan sende og modtage e -mail.

1. Åbn Mail.
    Mailapp -ikon, der viser den åbne blå mappe
  2. Hvis du er en ny bruger, skal du springe til trin 3 . Ellers skal du vælgeIndstillinger Gear Indstillinger og derefter Administrer konti .
  3. Vælg + Tilføj konto .
  4. Vælg Office 365 .
    Outlook.com, Office 365 og Google ikoner
  5. Indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse, og vælg derefter Næste .
  6. Vælg Arbejds- eller skolekonto , og vælg derefter Fortsæt .
    Arbejds- eller skolekonto over knappen Fortsæt
  7. Indtast din adgangskode til Microsoft 365 -e -mail, og vælg Log ind .
  8. Du bliver muligvis spurgt, om du vil forblive logget på alle dine apps. Vælg OK for at forblive logget på.
    Bliv logget på alle apps Windows Mail
  9. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  10. Vælg Udført for at gå til din indbakke.

Din Microsoft 365 er nu føjet til Mail.