Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365 -e -mailadresse til Mail (Windows)

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -konto til Mail -appen til Windows, så du kan sende og modtage forretnings -e -mails.

1. Fra menuen Start skal du åbne Mail .
    Mailapp -ikon, der viser den åbne blå mappe
  2. Hvis du har brugt appen før, skal du vælgeIndstillinger Gear Indstillinger , og vælg Administrer konti . Ellers fortsætter du til næste trin.
  3. Vælg Tilføj konto .
    Under Velkommen til Mail -besked, plustegn Tilføj konto
  4. Vælg Office 365 .
    Outlook.com, Office 365 og Google ikoner
  5. Indtast din Microsoft 365 E-mail-adresse og vælg Næste.
  6. Vælg Arbejds- eller skolekonto og derefter Fortsæt .
    Arbejds- eller skolekonto over knappen Fortsæt
  7. Indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode, og vælg Log ind .
  8. Bemærk: Du skal muligvis vælge, om du vil have Windows til at huske din konto, eller om du kun vil logge på Mail -appen.

9. Hvis multifaktorgodkendelse (MFA) er aktiveret, skal du følge vejledningen for at konfigurere en af de tilgængelige indstillinger eller bekræfte din konto ved hjælp af din eksisterende multifaktorgodkendelsesmetode. Hvis sikkerhedsstandarder er aktiveret, skal du konfigurere multifaktorgodkendelse i Microsoft Authenticator -appen.
  10. Du modtager en bekræftelse, når din konto er konfigureret. Vælg Færdig for at lukke vinduet og gå til din indbakke.