Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj min Microsoft 365 -e -mailadresse til Outlook 2010 (Windows 7)

Hvis du vil føje din Microsoft 365 -e -mailadresse til Outlook 2010, skal du installere en softwarepatch for at gøre den kompatibel.

Office 2010 afsluttede sin support den 13. oktober 2020. Support til Windows 7 sluttede også den 14. januar 2020. Besøg Microsoft Support for at få flere oplysninger.

1. Gå til Microsoft © Download Center . Download og installer opdateringen, og start derefter Outlook 2010. (Du skal muligvis logge på Outlook igen med din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode.)
  2. Vælg Filer > Tilføj konto .
  3. På siden Automatisk kontoopsætning indtaster du følgende:
    • Dit navn : For- og efternavn
    • E-mailadresse : Microsoft 365-e-mailadresse
    • Adgangskode/Indtast adgangskode igen : Microsoft 365 -adgangskode
  4. Vælg Næste . Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din adgangskode igen. Eller hvis Outlook ikke kan tilføje din e -mailadresse, kan du blive bedt om at indtaste din Indgående og udgående serverinfo (POP/IMAP -indstillinger) .
  5. Vælg OK . Hvis du har mere end én Outlook -profil , bliver du bedt om at vælge, om du vil have en profilprompt, når du åbner Outlook, eller om du vil logge direkte på denne profil.
  6. Vælg Afslut . Dine e -mails bør begynde at blive vist i din indbakke.
  7. Bekræft ved at sende dig selv en test -e -mail og besvare den, når den først er ankommet til din indbakke.
  1. Gå til Microsoft © Download Center .
  2. Vælg Download .
  3. Vælg Gem fil .
  4. Åbn den .exe -fil, der downloades.
  5. I vinduet til opsætning af Microsoft 365 -skrivebordet, der vises, skal du logge på med din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode.
  6. Vælg Fortsæt , og vælg derefter Jeg accepterer .
  7. Når opdateringerne er færdige, skal du vælge Afslut .
  8. Nu kan du konfigurere Outlook 2010 med din Microsoft 365 -e -mail. Åbn menuen Start på din computer.
  9. Vælg Kontrolpanel .
  10. I søgefeltet øverst til højre skal du indtaste Mail .
  11. Vælg Mail (32-bit) .
  12. Resten af kundens vejledning, der starter med trin 2, gælder nu.