Føj min Microsoft 365-e-mailadresse til Samsung Email på en Android-enhed

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler at bruge Outlook-appen til Android. For at få Outlook skal. du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR-kode.
Outlook QR-kode

Føj din Microsoft 365-e-mail til Samsung Email på din Android-enhed. Så kan du holde dig opdateret med forretnings-e-mail på din telefon.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede ad siden.

1. Åbn din Android-enheds e-mailapp.
  2. Tryk på Menu, og tryk så på Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj konto.
  4. Tryk på Erhverv (afhængigt af din version kan det være, at Microsoft Exchange ActiveSync vises i stedet).
  5. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse og adgangskode, tryk på log på. Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.
    Angiv din adgangskode og din e-mailadresse, og tryk på Log på

Bemærk: Hvis det er første gang, du konfigurerer en e-mailadresse, kan du blive bedt om at acceptere en Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og give e-mail tilladelse til at foretage og administrere telefonopkald.

Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:

Brugernavn: Din Microsoft 365-e-mailadresse
    Adgangskode: Adgangskode til din Microsoft 365-e-mailadresse
    Server: outlook.office365.com
    Domæne\brugernavn: \[Microsoft 365 email address] (eksempel: \owner@coolexample.com)

6. Tryk på Anvend for at aktivere sikkerhedsindstillinger.
    Tryk på Anvend for at benytte sikkerhedsindstillinger
  7. Tryk på Næste for at gennemføre manuel konfiguration (du kan til enhver tid vende tilbage og redigere disse indstillinger).
    Tryk på Næste, og rediger manuelle konfigurationsindstillinger senere
  8. Tryk på Aktivér for at aktivere appen Phone Admin.
    Tryk på Aktivér for at aktivere appen Phone Admin
  9. Rediger dit Kontonavn, og tryk på Færdig.
    Rediger dit kontonavn, og tryk på Færdig
  10. Du får vist en meddelelse om, at din Microsoft 365-e-mailkonto er tilføjet til din Android-enhed.
    E-mail tilføjet Android Mail-app

Vis hvordan

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon