Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj Politik om beskyttelse af personlige oplysninger til min hjemmeside

Mange love i hele verden kræver, at virksomheder giver deres kunder/besøgende oplysninger om, hvordan personlige oplysninger, som du kan indsamle fra dem, håndteres og behandles. Rådfør dig med din juridiske rådgiver for at finde ud af, om du har brug for en privatlivspolitik, og, hvis ja, hvilke oplysninger den skal indeholde og give.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Klik på Redigér site.
  4. Rul ned til hovedvinduet på din side til dét sted, hvor du vil tilføje et afsnit med din privatlivspolitik, og klik derefter på plusknappen.
    Klik på plusknappen

Bemærk: Første gang en ny EU -kunde lancerer Website Builder, tilføjer den et link til et tomt afsnit om beskyttelse af personlige oplysninger i sidefoden.

5. Vælg eller søg efter Privatlivspolitik på listen.
    Klik på panelet Beskyttelse af personlige oplysninger
  6. Vælg det nye afsnit i Website Builders hovedvindue for at redigere din politik i panelet til højre.
    Tilpas panelfelter
  7. Når du er klar, skal du vælge Færdig øverst i panelet. Dine ændringer gemmes automatisk. Vælg Forhåndsvisning for at se, hvordan de vises for besøgende. Når du er tilfreds med resultaterne, skal du udgive dit site .
    Forhåndsvisning af din politik

Vis mig hvordan

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram