Føj Politik om beskyttelse af personlige oplysninger til min hjemmeside

Fra 25. maj 2018 kræver EU, at hjemmesidebesøgende fra EU-medlemslandene skal have mulighed for at få adgang til information om, hvordan din side håndterer deres oplysninger. Her kan du se, hvordan du tilføjer din Politik om beskyttelse af personlige oplysninger, så du kan overholde EU’s Generelle forordning om databeskyttelse.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside. (Hvis du bruger New Website Builders webshop, skal du klikke på Administrer butik og Hjemmeside på den øverste grønne bjælke.)
  3. Rul ned til hovedvinduet på din side til dét sted, hvor du vil tilføje et afsnit med din Politik om beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på det grønne plustegn.
    Klik på den grønne plus-knap

Bemærk! Første gang en ny EU- kunde åbner New Website Builder, tilføjes der et link til et tomt afsnit om Politik om beskyttelse af personlige oplysninger i fodnoten. Ved at klikke på dette link kan du springe direkte til trin 7.

4. I panelet til højre ruller du ned til bunden af listen med afsnit, og klikker på Vis mere.
    Klik på knappen Vis mere
  5. Find og klik på panelet Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
    Klik på panelet Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
  6. Klik på layoutet øverst i panelet for at tilføje afsnittet.
    Klik på layoutet for at tilføje et afsnit
  7. Klik nu på det nye afsnit i New Website Builders hovedvindue for at redigere din politik i panelet til højre. (Accent ændrer baggrundsfarven til afsnittet med din politik.)
    Tilpas panelfelter
  8. Når du er klar, skal du klikke på Udført øverst i panelet.
  9. Dine valg gemmes automatisk, så du kan klikke på Forhåndsvisning for at se, hvordan de ser ud for besøgende.
    Forhåndsvisning af din politik
  10. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv side (mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).