Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Føj underdomæne til Administreret WordPress

Du kan tilføje domæner eller underdomæner til din Administreret WordPress-konto via dit kontrolpanel.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Fra afsnittet Administreret WordPress vælger du Administrer for det site, du vil bruge.
  3. I dette kontrolpanel skal du åbne fanen Indstillinger øverst.
  4. I afsnittet Domæner skal du vælge Tilknyt domæne .
  5. Fra rullemenuen skal du vælge Tilføj et eksternt domæne eller underdomæne eller vælge et specifikt domæne på din konto.
  6. Vælg Tilknyt for at fuldføre processen.
billede viser, hvordan du tilføjer et underdomæne

Bemærk: Hvis du bruger underdomæner, skal du også tilføje dem i domænekontrolelementerne for det primære domæne.Hvad er et underdomæne?.