Føj Visual Form Builder til en WordPress -side

Når du har konfigureret Visual Form Builder og oprettet en formular, kan du føje den til en side eller et indlæg på dit WordPress -site.

1. Log på WordPress
  2. På den venstre navigationsbjælke skal du klikke på Side eller Opret , afhængigt af hvor du vil placere kontaktformularen
  3. Rediger den side eller det indlæg, som du ønsker din kontaktformular på
  4. Klik på knappen Tilføj formular
  5. Vælg den formular, du oprettede, på rullelisten
  6. Klik på Indsæt formular for at placere formularwidgeten på den ønskede placering
  7. Klik på knappen Udgiv eller Opdater for at gemme dine ændringer.

Du kan nu gå til din formular og teste for at bekræfte, at den fungerer korrekt.

Det kan være nødvendigt at give op til en halv time til modtagelse af kontaktformularens e -mail