Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forbedre din Apache -servers ydeevne

Vores serverspecialister kan hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor dit website fungerer langsomt, og derefter indstille Apache til optimal ydelse. Dette resulterer normalt i øget stabilitet og hastighed og evnen til at håndtere mere trafik.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

Oplysninger om Apache -optimering

Bemærk: Denne tjeneste er allerede inkluderet for fuldt administrerede servere.

GoDaddy kan løse specifikke ydelsesproblemer med Apache på din Linux VPS eller dedikerede server inden for 24 timer.

Advarsel: Før du køber en Apache -optimeringstjeneste, skal du først købe en avanceret ydelsesanalyse til din server.

Inkluderet i denne service

Vores serverspecialister optimerer Apache til dine behov. Disse handlinger omfatter, men er ikke begrænset til:

• Konfigurer Apache baseret på ressourceforbrug
  • Deaktiver ubrugte moduler
  • Komprimér site -indhold
  • Se om NGINX passer bedre
  • Udnyt browsercachelagring
  • Udfør belastningstestning efter optimering

Ikke inkluderet i denne service

• Denne tjeneste er kun tilgængelig for Linux VPS eller dedikerede servere.
  • Denne tjeneste garanterer ikke en ydelsesforøgelse i alle tilfælde, især hvis en ydeevne -analyse ikke er afsluttet før optimering.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil se en komplet liste over de betalte tjenester, som GoDaddy tilbyder, skal du seMenu med eksperttjenester .