Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forbedre WordPress -sikkerheden

At sikre dit WordPress -site er en bedste måde at sikre, at det er sikkert mod almindelige ondsindede angreb. Der er flere måder at sikre dit site på, og nogle indstillinger fungerer måske ikke med visse plugins, temaer eller hostingkonti. Du har to muligheder, når du sikrer dit WordPress -site:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser for dig mod et gebyr. Vi udfører de tjenester, forudsat at de ikke påvirker dit websites ydeevne, eller medmindre vi specifikt anmodes om det:

Udført via Sucuri Security-plug-in.

• Bekræft, at WordPress-versionen er opdateret
  • Gør WordPress-versionen privat
  • Bloker php-filer i uploads, wp-content, wp-includes mapper
  • Fjern WordPress-readme-filen
  • Aktivér DISSALLOW_FILE_EDIT i WordPress

Udført uden Sucuri Security-plugin.

• Begræns login-forsøg
  • Deaktiver gennemsyn af mapper
  • Deaktiver xml-rpc

Gør det selv

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Installer og opsæt Sucuri -sikkerhedsplugin i WordPress Medium
Begræns loginforsøg i WordPress Medium
Deaktiver gennemsyn af mapper Medium
Deaktiver XML-RPC Medium