Forberedelse af overførsel af domænenavne til GoDaddy

Inden du kan godkende en overførsel af et domænenavn fra en andet register til os, skal du forberede domænenavnet og købe overførslen.

ICANN's regulativer tillader ikke at overføre domænenavne (med undtagelse af .au), som er blevet registreret eller overført inden for de sidste 60 dage. Klik her for mere information.

Når du har fuldført proceduren i denne artikel, bedes du se Overfør mit domæne til GoDaddy for at autorisere overførslen af dit domænenavn.

Sådan forbereder du overførslen af dit domænenavn til os

1. Sørg for, at den administrative kontaktperson (admin) for dit domænenavn (registrators kontakt for .au domænenavne) har en gyldig e-mail-adresse i databasen WHOIS. Begge registratorer bruger denne e-mail-adresse til at sende dig vigtig information om overførslen.

Hvis dit domænenavn har privat registrering – en service som skjuler dine personlige oplysninger fra offentligheden – kan du ikke bekræfte e-mailadressen på din administrator i Whois-databasen. Du skal kontakte din nuværende registrator for at annullere den private registrering, og du kan derefter opdatere e-mailadressen, hvis det er nødvendigt.

2. Fjern registerlåsen på dit domænenavn i dit aktuelle register.
  3. Få en godkendelseskode (også kaldt en EPP-kode eller overførselsnøgle) fra din nuværende registrator, hvis det er nødvendigt. Visse domæne-navnetyper, primært domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD'er), kræver ikke en godkendelseskode. Visse registratorer viser godkendelseskoden i din konto hos dem, mens andre e-mailer den til din administrators e-mailadresse, når der anmodes om det. Du kan få yderligere oplysninger i Hvordan får jeg en godkendelseskode til at flytte mit domænenavn til jer?
  4. Køb en overførsel af domænenavn på vores website. Hvis den domænetype, du ønsker at overføre, ikke findes på listen, kan du ikke overføre dit domænenavn til os. Når du har købt overførslen, sender vi en e-mail til domænenavnets administrative kontaktperson (admin). E-mailen indeholder de overførsels-ID'er (transaktions-ID og sikkerhedskode), som du skal bruge for at autorisere, at din konto bliver flyttet til os.

De næste trin består i, at du læser afsnittene Godkendelse af en domæneoverførsel til os og Kontrol af status for din overførsel i artiklen Overfør mit domæne til GoDaddy.