Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Forbigåelse af din administrerede WordPress-cache

Hvis du får problemer med cachelageret på din Administreret WordPress-website, men du ikke kan få adgang til dit administratorpanel for at tømme det, kan du forbigå dit cachelager.

Hvis du vil forbigå cachelageret, føjer du /?nocache=1 til den URL-adresse, som du ønsker at bruge.

Eksempler

Det du vil have adgang til Brug denne URL
Website dit domænenavn/?nocache=1
Administratorpanel dit domænenavn/wp-admin/?nocache=1?

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.