Forbind din Instagram-konto til Facebook-siden

Før du kan oprette forbindelse til Instagram, skal du føje en Instagram-feed til din site, eller administrere Instagram for at få InSight-data, skal du gå til din Instagram-erhvervsside og forbinde den til din Facebook-firmaside.

Påkrævet: Før du starter, skal du sørge for at du har den rigtige type Instagram- og Facebook-konto. Private konti fungerer ikke.
  1. Find Instagram-appen på din telefon eller tablet og log ind.
  2. Gå til din profil.
  3. Vælg Rediger profil.
  4. Under Firmaoplysninger vælger du Side.
  5. Vælg den side, som du vil forbinde din Instagram-konto med.
    • Hvis du ikke kan se din side, er du muligvis ikke administrator for den pågældende side. Undersøg sidens indstillinger i Facebook og se, hvilke tilladelser, du har.
    • Når du er forbundet, ser du din sides profilbillede.