Forbind din server eller delte hostingkonto med SSH

Alle vores Linux-baserede delte hostingkonti (flere oplysninger) og servere (VPS eller dedikerede) giver mulighed for at tilslutte til dem via SSH ved brug af en klient. Vi anbefaler at du anvender...

Når du har downloadet og installeret en af disse klienter, kan du bruge følgende indstillinger til at oprette forbindelse via SSH.

Felt Hvad der skal angives...
Hostnavn eller IP- Adresse Din kontos domænenavn eller IP-adresse

Web og Klassisk / cPanel-delt / Server
Port 22
Brugernavn Din kontos primære brugernavn

Web og Klassisk / cPanel-delt / Server
Adgangskode Din kontos adgangskode

Web og Klassisk / cPanel-delt / Server

Bemærk: Når du har angivet hostnavnet eller IP-adressen og porten, skal du åbne forbindelsen. Når du er tilsluttet, bliver du bedt om at angive brugernavn og adgangskode.