Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forbind din site til Instagram

Når du tilføjer dit Instagram -feed på din hjemmeside, kan du vise dine indlæg og skabe en mere sammenhængende oplevelse for folk, der besøger dit site.

Påkrævet: Før du begynder, skal du have en Instagram -professionel (virksomhed eller skaberskonto) konto, du skal have en Facebook -virksomhedskonto, og du skal knytte Instagram -professionelle og Facebook -forretningskonti til hinanden.

Tjek siden Planer og priser for at se, om muligheden for at oprette forbindelse til Instagram er tilgængelig på dit planniveau, sprog og land.

1. Undersøg, om du forbandt din site til Facebook. Forbind den nu, hvis det ikke er gjort.
  2. Gå til din GoDaddy produktside.
  3. Åbn dit websted.
    • For Website Builder: Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website.
    • For digital markedsføring: Rul ned til Onlinemarketing, og vælg Administrer ved siden af dit site.
  4. Nu kan du oprette forbindelse til Instagram.
    • For Website Builder: Fra din dashboardvisning skal du vælge Marketing > Instagram fra menuen.
      Fra dashboardet går du til Marketing og derefter Instagram
    • Til digital marketing: Fra din dashboardvisning skal du vælge Social og oversigter > Instagram fra menuen.
      Fra dashboardet gå til Social & Listing og derefter Instagram
  5. Vælg Opret forbindelse via Facebook.
  6. Vælg den Instagram-profil, som du vil oprette forbindelse til.