Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forbind domæner til min hjemmeside

Websiteopbygning til designere kan forbinde dit website med andre domæner. Via domænebinding kan du forbinde dit site med op til 10 domæner - plus den medfølgende test -URL. For at sikre en jævn oplevelse for besøgende skal du redigere din desktop- og mobilwebsite -skabeloner, før du binder domæner.

1. Log på din GoDaddy -konto, og åbn dit produkt. ( Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt? )
  2. Under Administrer website skal du vælge Konfigurer domæne for website .
    Konfigurer domæne til website
  3. Tilføj dine domænenavne:
    • For at tilføje et domæne, du allerede har med GoDaddy, skal du klikke på Vælg et domæne, du ejer ... og vælge dit domænenavn.
      Vælg et domæne, som du allerede ejer
    • Hvis dit domæne ikke er med GoDaddy, skal du klikke på Tilføj et eksternt domæne ... Indtast dit domænenavn, klik på Bind domæne , følg de angivne trin og klik derefter på Færdig .
      Bind domæne
    • Klik på Få et nyt domæne for at købe et nyt domæne. Du kan søge efter et domæne og gennemføre eventuelle køb.
      Få et nyt domæne

Bemærk: Du kan kun binde domæner til standardhjemmesiden og ikke til andre sider.

4. Når du har tilføjet dit domæne, skal du vælge Konfigurer mit domæne .
  5. Nedenfor Siden er i øjeblikket bundet til , kan du kontrollere, at domænet / domænerne er bundet til dit site.
    Kontrollér de tilknyttede domæner
  6. Når du er færdig, skal du klikke på Færdig .

Flere oplysninger

• Tjek dit website ved hjælp af den medfølgende test -URL, som kan vælges under Gratis GoDaddy URL .