Hjemmesideprogram Hjælp

Forbind eller tilføj min hjemmeside til virksomhedssiden på Facebook

Du kan forbinde (tilføje) din Website Builder-hjemmeside til en ny eller eksisterende virksomhedsside på Facebook – og lade den oplyse din hjemmesides virksomhedsnavn, adresse og internetadresse. Ved at tilføje hjemmesiden sparer du dig selv besværet med at opbygge siden manuelt i Facebook.

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du udgive din hjemmeside, så oplysningerne på din virksomhedsside på Facebook er opdateret.
    før du udgiver dit website
  3. Klik på knappen Website Builder Dashboard, find Facebook-"kortet", og klik på Forbind.
    forbind til Facebook
  4. Hvis du ikke allerede er logget på Facebook, skal du logge på.

Bemærk: Du vil muligvis også blive spurgt, om du give GoDaddy adgang til din virksomhedsside på Facebook.

5. Hvis du allerede har en virksomhedsside på Facebook, kan du vælge denne – eller vælge at oprette en ny.
  6. Du vil derefter få vist nogle sider, der beder dig om at gennemse og bekræfte dine oplysninger. Udfyld felterne, og fortsæt, indtil din virksomhedsside på Facebook viser din hjemmesides hovedbillede og oplysninger.
    ny eller opdateret virksomhedsside på Facebook

Bemærk: Hvis du støder på problemer under oprettelsen af en side, skal du gå til Facebook og oprette en ny side manuelt.