GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forbind links til mine abonnentlister

Tilføjelsesværktøjet Link til liste hjælper dig med at synkronisere dit e -mail -nyhedsbrev med dine abonnentlister. Det betyder, at når nogen klikker på et link i din e -mail, kan du tildele dem automatisk til en specifik liste. Potentialet for at uddybe dit engagement er enormt, så du kan målrette mod dine mest engagerede læsere, synkronisere yderligere med en automatisk besvarelse og meget mere!

Sådan aktiveres Link til liste Addon

1. Klik på Tilføjelser øverst på skærmen. Vælg derefter Tilføj flere .
  2. Rul til funktionen Link til liste , og slå den til.
  3. Mad Mimi E -mail Nyhedsbrev Link til liste Tilføj til

4. Du får vist en meddelelse om, at Du er klar! og det var det!

Sådan bruges Link til liste -tilføjelse

I Email Composer skal du fremhæve den tekst du ønsker som dit link og klikke på linkværktøjet . Nu ser du en ekstra mulighed! Under feltet for link -URL -adressen kan du nu tildele dette link til en specifik e -mailliste.

Sørg for, at du har tilføjet et sted, hvor linket kan gå (linkets URL), og marker dette afkrydsningsfelt.

Bemærk: Du skal inkludere en destination for dette link, ellers fungerer den ikke korrekt.

Vælg den liste, som dine klikere skal føjes til, og det er det!

Mad Mimi E -mailmarkedsføring Link til liste Tilføjet

Bemærk: For mere specifik hjælp på at skabe en genbekræftelse e-mail, ved hjælp af et link til liste, se her.

Relaterede emner:

Hvordan tilføjer jeg standardlinks til min kampagne?
Hvor kan jeg se kontaktpersoner, der har klikket på mine links? Kan jeg se lister fra statistikker eller eksportere statistikker?