Opret forbindelse til sociale medier

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

Bemærk: Vi tilbyder GoDaddy Social, hvor vores eksperter holder styr på din tilstedeværelse på nettet, hvis du hellere vil bruge tid på andre ting.

Sociale medier kan være et værdifuldt aktiv for enhver virksomhed. Det giver dig mulighed for at etablere en meningsfuld dialog med dine kunder i stedet for blot at distribuere oplysninger blindt til dem.

Mål for dette afsnit:

• Forbind dine sociale medieprofiler til GoDaddy.
  • Opret et indlæg.
  • Vis knapper til sociale medier på dit website.
  • Træk anmeldelser ind på dit site.

Anslået tid at gennemføre: 15-45 minutter

Forbind dine sociale medieprofiler til GoDaddy

Ved at forbinde dine profiler på sociale medier til GoDaddy kan du administrere alt fra én central placering.

Vi deler nogle tip til at vælge, hvilke sociale medieplatforme du har brug for i denne video.

Du behøver kun at være aktiv på de sociale mediekonti, der er vigtige for dit publikum. Men det er også rart at have de andre konti gjort krav på, så en anden ikke tager fat på dit firmanavn.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit Dashboard skal du vælge Social og derefter Oversigt .
  4. Vælg en af de sociale platforme, du vil oprette forbindelse til: Facebook , Instagram eller Google Business -profil .
  5. Når du har valgt hver af dem, kan du oprette forbindelse til en konto, som du allerede har, eller oprette en ny konto.
Bemærk: Du skal have en Facebook -virksomhedskonto , en Instagram -professionel (virksomhed eller skabende) konto, og dine Facebook- og Instagram -konti skal være linket .

Opret et indlæg

Spekulerer du på, hvad du skal sige på sociale medier? Se Londons tips om, hvordan små virksomheder kan bruge sociale medier.

Du vil vokse et antal hurtigere, hvis du opretter konsekvent indhold. Det behøver ikke være dagligt. Selv en gang om måneden eller hver anden uge fungerer det.

Brug et øjeblik på at forberede din meddelelse og oprette et design, der ser professionelt ud, ved hjælp af Content Creator, drevet af GoDaddy Studio .

1. Når du er klar, skal du gå til din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit Dashboard skal du gå til Marketing og derefter vælge Oversigt .
  4. Vælg Facebook eller Google Business -profil .
  5. Vælg Opret indlæg .

Når du først har skrevet din besked og tilføjet billeder eller links, kan du slå et opslag på Facebook, Instagram eller Google Business -profil på én gang.

Vis knapper til sociale medier på dit website

Hjælp med at opbygge dit publikum, og gør opmærksom på dine profiler ved at vise knapper til sociale medier på dit site .

1. Gå til dit Dashboard .
  2. Vælg Rediger site for at åbne din website -editor.
  3. Gå til det sted, hvor du vil placere dine knapper til sociale medier, og tilføj et afsnit .
  4. Kig efter afsnittet Social , og vælg derefter Tilføj .
  5. Rediger din titel, og kopiér og indsæt derefter webadresserne på hver af dine sociale mediesites på det rigtige sted.

Sådan viser du billeder fra din Instagram -konto:

1. Tilføj et andet afsnit
  2. Kig efter afsnittet Socialt feed .
  3. Vælg et layout, vælg Tilføj og tilpas titlen.
Bemærk: Du har kun tilladelse til at have ét Instagram -feed på dit website. Hvis du ikke kan se det på afsnitslisten, er det et andet sted på dit site.

Husk at udgive dit website, så dine ændringer kan ses af alle andre.

Træk anmeldelser ind

Anmeldelser giver et socialt bevis på , at dine produkter eller tjenester er fantastiske. Vi har endda nogle tip til, hvordan du kan bede dine kunder om anmeldelser eller anmeldelser .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Fra din website -editor skal du gå til det sted, hvor du vil vise dine anmeldelser og tilføje et afsnit .
  5. Find afsnittet Anmeldelser i kategorien Social .
  6. Vælg Tilføj . Du kan tilføje mere end én Anmeldelser -sektion mere end ét sted.
  7. Rediger titlen, og skift også baggrundsbilledet, hvis du vil.
  8. Vælg, hvordan du vil tilføje anmeldelser til dit site :

Husk at udgive dit website, så dine ændringer kan ses af alle andre.

Det hele kommer sammen

Dit site er udgivet, og nu har du knyttet alle dele af din onlinetilstedeværelse ét sted. Det eneste der er tilbage er at konfigurere muligheden for at acceptere betaling online .

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling