Forbind min hjemmeside til Instagram

Når du tilføjer dit Instagram -feed på din hjemmeside, kan du vise dine indlæg og skabe en mere sammenhængende oplevelse for folk, der besøger dit site.

Påkrævet: Før du begynder, skal du have en Instagram -professionel (virksomhed eller skaberskonto) konto, du skal have en Facebook -virksomhedskonto, og du skal knytte Instagram -professionelle og Facebook -forretningskonti til hinanden.

Tjek siden Planer og priser for at se, om muligheden for at oprette forbindelse til Instagram er tilgængelig på dit planniveau, sprog og land.

1. Undersøg, om du forbandt din site til Facebook. Forbind den nu, hvis det ikke er gjort.
  2. Gå til din GoDaddy produktside.
  3. Åbn dit websted.
    • For Website Builder: Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website.
    • For digital markedsføring: Rul ned til Onlinemarketing, og vælg Administrer ved siden af dit site.
  4. Opret forbindelse til Instagram.
    • For Website Builder: Fra din dashboardvisning skal du vælge Marketing > Social fra menuen.
    • For Digital Marketing: Fra din dashboardvisning skal du vælge Social .
  5. Vælg Opret forbindelse på Instagram -kortet.
  6. Vælg Opret forbindelse via Facebook.
  7. Når du har oprettet forbindelse til Facebook, skal du vælge den Instagram -profil, du vil oprette forbindelse til.

Bemærk: Vi tilbyder GoDaddy Social, hvor vores eksperter administrerer dit online liv, hvis du foretrækker at bruge din tid på andre ting.