Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forbind min hjemmeside til min virksomhedsside på Facebook

Tilføj eller tilslut din Website Builder hjem side til en ny eller eksisterende Facebook virksomhedsside - og har det inkluderer dit websted firmanavn, adresse, og web-adresse. Hvis du forbinder dit site med din virksomhedsside på Facebook, kan du administrere flere sociale sites fra én placering.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Åbn dit site.
    • For Website Builder: Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, du vil ændre.
    • For digital marketing: Rul ned til Onlinemarketing, og vælg Administrer ved siden af det site, du vil ændre.
  3. Åbn Facebook.
    • For Website Builder: I dit dashboard skal du vælge Marketing > Social .
    • Til digital marketing: Vælg Social på dit dashboard.
  4. Vælg Opret forbindelse på Facebook -kortet, og følg instruktionerne.
  5. Hvis du ikke allerede er logget på Facebook, skal du logge på.

Bemærk: Du vil muligvis også blive spurgt, om du give GoDaddy adgang til din virksomhedsside på Facebook.

6. Hvis du har en eksisterende virksomhedsside på Facebook, kan du vælge den - eller vælge at oprette en ny virksomhedsside på Facebook.
  7. Du får vist en række sider, der beder dig om at gennemgå og bekræfte dine oplysninger. Udfyld felterne og fortsæt, indtil din virksomhedsside på Facebook viser dit websites hovedbillede og oplysninger.

Bemærk: Hvis du foretrækker det, kan du også oprette en ny side direkte på Facebooks website og derefter oprette forbindelse senere.