Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forbind min webmail og Onlinelager -konti

Du kan oprette forbindelse til din Workspace -webmail og konti til onlinelager. Dette giver dig mulighed for at skifte mellem applikationerne ved hjælp af overskriftsfaner mærket E -mail og filer, mens du er i webmail.

1. På din Workspace -konto skal du klikke på Vis filer for at se dine onlinelager -konti.
  2. Klik på brugernavnet på den konto, du vil bruge.
  3. I feltet Associeret e -mailadresse skal du vælge den Workspace -e -mailadresse, du vil oprette forbindelse til denne onlinelager -konto.
  4. Klik på Gem.