Forbind mit Websites + Marketing -site til et nyt domæne

Køb og knyt din hjemmeside til en helt nyt domænenavn .

Andre muligheder omfatter:

Bemærk: Prisen for hosting af din hjemmeside er adskilt fra prisen for dit domæne . Hvis du har en gratis prøveperiode, skal du tilmelde dig en betalt plan. Sammenlign abonnementer og priser .

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  6. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  7. Vælg Indstillinger.
  8. Vælg Opret forbindelse til domæne . (Har du været her før? Vælg Administrer .)
    Bemærk: Hvis du har en gratis plan, bliver du bedt om at vælge en, der opgraderer dit website for at tillade et brugerdefineret domæne.
  9. Vælg Hent et nyt domæne, og vælg Fortsæt . Eller hvis du allerede har et domæne på din konto, skal du vælge det og vælge Gem & Udgiv .
  10. Vi foreslår nogle domænenavne til dig baseret på dit gratis domænenavn, eller du kan søge efter et nyt domænenavn.
  11. Følg anvisningerne for at tilføje beskyttelse (valgfrit) og gennemføre dit køb. Vælg Fortsæt for at vende tilbage til at forbinde dit nye domæne til dit website.
  12. Kontrollér, at domænenavnet er korrekt, og at det er den valgte indstilling. Vælg derefter Gem & Udgiv eller Gem . Dine ændringer vil først være synlige for andre, før du offentliggør.

Det tager normalt et par minutter at oprette forbindelse til dit GoDaddy -domæne, men det kan tage op til 72 timer.