Forbind mit site til min Google My Business -konto

Når du forbinder dit website med din Google My Business -konto, overvåger GoDaddy og giver statistik om dine anmeldelser og søgetrafik. Ved at overtage ejerskabet kan du manuelt opdatere dine profiloplysninger og administrere disse anmeldelser direkte.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Åbn dit websted.
    • For Website Builder: Rul ned til Website Builder og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
    • Til digital markedsføring: Rul ned til Online markedsføring og vælg Styre ved siden af det websted, du vil ændre.
  3. Åbn Google My Business.
    • For Website Builder: Fra dit dashboard vælger du Marketing > Social . Vælg derefter Google My Business .
    • Til digital markedsføring: Fra dit dashboard vælger du Social . Vælg derefter Google My Business .
  4. Vælg Tilknyt en liste . (Vælg Opret liste, hvis du vil oprette en ny Google My Business -fortegnelse.)
  5. Bekræft dit firmanavn og din by.
  6. Nu kan du logge på Google. Du bliver bedt om at acceptere adgang mellem Google og GoDaddy.
  7. Find din fortegnelse fra listen, og vælg Indsend .
  8. Bemærk: Det kan tage op til 3 dage for Google at bekræfte din fortegnelse.