Tilslut virksomhedsprofil på Google

Få dine åbningstider, dit telefonnummer og din rutevejledning på Google Søgning og Maps med virksomhedsprofil.

Bemærk: Se , om din virksomhed er berettiget til virksomhedsprofil på Google . For at blive vist på Google Maps er du nødt til at betjene folk lokalt, f.eks. En fysisk butik, som folk kan besøge eller en ansigt til ansigt-tjeneste, f.eks. En fotograf eller en hundevandrer. Hvis dit website ikke er kvalificeret, bliver du bedt om at forbedre dit websites SEO i stedet.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul til Onlinemarketing , og vælg Administrer ved siden af dit site.
  1. Udvid Marketing på dit dashboard, og vælg Oversigt .
  2. På din Marketing -tjekliste skal du vælge Vis din virksomhed i Google Søgning & Kort for at blive fundet online .
    • Hvis du allerede har din virksomhed angivet på Google, skal du vælge Opret forbindelse til en liste. Hvis ikke, skal du vælge Opret liste .
      • Udfyld dit firmanavn og din by.
      • Log på Google (eller opret en ny konto). Du bliver bedt om at acceptere adgang mellem Google og GoDaddy.
      • Find din fortegnelse fra listen, og vælg Indsend .
    • Hvis du opretter en ny liste, skal du vælge Opret liste.
      • Besvar anmodningerne om, hvordan du driver din virksomhed, dit firmanavn, kategori, adresse osv.
      • Log på Google (eller opret en ny konto). Du bliver bedt om at acceptere adgang mellem Google og GoDaddy.
      • Fortsæt med at udfylde oplysninger, når du bliver bedt om det, og fuldfør derefter bekræftelsesprocessen i Google.
Bemærk: Det kan tage op til 3 dage for Google at bekræfte din fortegnelse.