Administreret WordPress Hjælp

Forespørgselsstrenge i WordPress-URL-adresser

Din Administreret WordPress-konto fjerner kendte sporingsforespørgselsstrenge (som f.eks. utm_*) fra den side, dine besøgende indlæser, hvis de oplever omdirigeringer til serverside. Eksempler på omdirigeringer til serverside omfatter:

• Besøgende gennemtvinges til at indlæse dit website med eller uden underdomænet "www"
  • 301-omdirigeringer

Med Administreret WordPress fjernes forespørgselsstrenge oftest, fordi websiteejere linker til en version af deres site, der ikke anvender "www" korrekt.

Eksempel

Hvis du har oprettet din Administreret WordPress-konto som www.coolexample.com og derefter linker besøgende til coolexample.com?utm_medium=Facebook (uden "www" først), medfører det en serversideomdirigering til www.coolexample.com.

Under denne omdirigering fjernes forespørgselsstrengen ("?utm_medium=Facebook"), og den besøgende indlæser siden www.coolexample.com.

Sådan løser du problemer med forespørgselsstrenge

Du kan løse dette problem ved konsekvent at linke til dit domænenavn enten med eller uden "www."

Hvis du vil vide, hvilken version din Administreret WordPress-konto anvender, eller hvis du vil ændre den, kan du se Skift din kontos domæne.

Tekniske oplysninger

Det sker som følge af den måde Administreret WordPress cachelagrer dit websites indhold. Vi cachelagrer dit websites sider baseret på deres URL-adresser og medtager ikke URL-adresser med kendte sporingsforespørgselsstrenge.

Når besøgende oplever en omdirigering til serverside, indlæser de en side, som vi har cachelagret, og som ikke indeholder forespørgselsstrengen i URL-adressen og dermed slettes.

Når besøgende imidlertid indlæser siden uden at opleve omdirigeringer til serverside, er der ingen problemer, og forespørgselsstrengen forbliver intakt.