Foretag ændringer i et site-afsnit

Du kan ændre indholdet på din webside og afsnittenes udseende når som helst og efter behov.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. For at ændre et afsnit, skal du klikke på den del af afsnittet, som du vil ændre.
    klik på det afsnit, du vil ændre.
  4. Denne del fremhæves øjeblikkeligt i panelet til højre, hvor du så kan foretage dine ændringer.
    fremhævet afsnit
  5. De ændringer, du har foretaget vises øjeblikkeligt i selve afsnittet.
    opdateringer af afsnit
  6. For at ændre andre ting i afsnittet eller andre afsnit, skal du gentage trin 2–4.
  7. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
  8. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).