Foretag fejlfinding af tilslutning til min Workspace Email-konto

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din e-mailkonto ved hjælp af en e-mailklient, er der adskillige fejlfindingstrin, du kan prøve. Indtil videre kan du stadig tjekke din e-mail i Webmail.

Kontrollér dine SMTP-transmissionsindstillinger

Sørg for, at du har konfigureret SMTP-transmission på din e-mailkonto. Få mere information under Kontrollér dine SMTP-transmissionsindstillinger.

Kontrollér dine mailservernavne

1. Log på Webmail. Brug din Workspace Email-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Værktøjer > E-mailkonfigurationscenter.
  3. Her ser du indstillingerne for din indgående og udgående server.

Rediger dine portindstillinger

Din internetudbyder blokerer muligvis din e-mailklients standardportindstillinger. Du kan anvende disse alternative porte for det servernavn, du anvender.

Uden SSL:

Protokol Type Port
IMAP Indgående 143
POP Indgående 110
SMTP Udgående 25, 80, 3535

Med SSL/TLS:

Protokol Type Port SSL/TLS
IMAP Indgående 993 SSL
POP Indgående 995 SSL
SMTP Udgående 465 SSL
SMTP Udgående 587 TLS

Se efter e-mailbegrænsninger

Der er Workspace Email-kontobegrænsninger, som kan påvirke din evne til at sende e-mails.

• Kontrollér meddelelsens størrelse.
  • Kontrollér antallet af modtagere, som du sender til.
  • Sørg for, at du ikke har overskredet din daglige transmissionsgrænse. (En transmission er én meddelelese/modtager, der anvender SMTP-tjenesten, så hvis du sender én meddelelse til 30 modtagere, tæller dette som 30 transmissioner.)