Forhåndsvisning af dit WordPress-site

Du fik forhåndsvist dit WordPress-site, og næsten alt var brudt. Hvad i alverden?

WordPress bruger hele URL-adresser (fremfor relative stier) til dine typografiark (Cascading Style Sheet, CSS) samt links til dine indlæg og billeder. Når du får forhåndsvist dit site, bruger du et andet domæne end dit primære domæne, så ingen af disse links fungerer. Når dit WordPress-sites ressourcer ikke fungerer, ser sitet ud til at indeholde brudte funktioner.

Dette er heldigvis ikke ensbetydende med, at noget rent faktisk er brudt – bare at det ikke virker i den visningsmetode, du bruger.

Den nemmeste måde at løse problemet på er at forhåndsvise dit website ved at redigere din computers hostfil. Trinnene er en smule komplicerede, men vi har samlet dem for dig i Gennemgå dit website med brug af hostfiler.

Hvis du af den ene eller den anden grund begyndte at bygge dit site med funktionen til forhåndsvisning af URL-adresse, kan du bruge plugin-programmet Søg og erstat til at finde alle forekomster af forhåndsvisning af URL-adresse og erstatte dem med dit faktiske domæne.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.