Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forlad GoDaddy Pro

Hvis du ikke længere vil være en del af GoDaddy Pro-programmet, kan du fravælge Pro-dashboardet. Leaving Pro fjerner adgang til både sites og klientadministrationsværktøjer.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg fanen Klienter i menuen til venstre.
  3. Vælg fanen Profil i den øverste menu.
  4. Fra bunden af afsnittet Erhverv skal du vælge Forlad Pro .
  5. Vælg Forlad for at bekræfte.