Forny dine produkter eller tjenester manuelt

Du kan når som helst forny dine produkter manuelt.

1. Klik på Kontoindstillinger under din kontoadministration, og klik derefter på Fornyelser og afregning.
  2. Vælg det eller de produkter, du ønsker at forny, og klik derefter på Forny nu.
  3. Gennemfør dit køb.

Kontrollér, at det kreditkort eller den betalingsmetode, du vælger, fortsat er gyldig.

Bemærk: Hvis du vil sikre dig, at dine produkter fornyes, når de når deres udløbsdato, kan du i stedet aktivere automatisk fornyelse.