Fornyelse af dit SSL-certifikat

Fornyelse af dit SSL-certifikat er en flertrinsproces, der varierer afhængig af din certifikattype, og hvor du har din website hosted. Selv hvis dit certifikat bliver fornyet automatisk, skal du stadig overføre fornyelsesgebyret og udføre en anmodning om fornyelse af certifikatet via din konto.

Du kan købe og bruge SSL-fornyelser i løbet af en 90 dages fornyelsesperiode: Fra 60 dage før udløbsdatoen til 30 dage efter udløbsdatoen.

Hvis dit certifikat f.eks. udløber den 15. juni, skal du købe og anvende fornyelsesgebyret imellem den 15. april og den 15. juli.

Efter du har betalt fornyelsesgebyret eller efter dit SSL automatisk fornys, skal du overføre gebyret til dit SSL-certifikar, der er ved at udløbe og udføre anmodningen om fornyelse. Hvis SSL-certifikatet udløber, og du ikke udfører anmodningen om fornyelse inden for perioden på 90 dage, vil den tidligere sikrede website vise en fejlmeddelelse.

Fra 1. juli 2014 kan du forny SSL-certifikater for en periode på maksimal 3 år.

Fornyelse af dit SSL-certifikat

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Gør et af følgende:
    • Klik på Forny klik derefter på Gå til kasse for at betale fornyelsesgebyret. Fuldfør fornyelsestransaktionen og vend tilbage til din liste over almindelige navne.
    • Hvis betalingen af gebyret allerede er udført, kan du springe dette trin over.
  4. Klik på Start for det certifikat du vil forny.
  5. Foretag det valg, som du ønsker at bruge til anmodning om dit fornyede certifikat, og klik derefter på Anmod om certifikat.

Eventuelle yderligere nødvendige procedurer vil blive vist på denne side.

Efter dit fornyede certifikat er blevet udstedt skal det installeres på din website:

• Hvis du valgte et domæne, som er hostet hos os, når du anmoder om din fornyelse, installerer vi automatisk dit certifikat.
  • Hvis du har tilvejebragt et CSR (Certificate Signing Request), bedes du kontrollere din e-mail fra os for at få yderligere oplysninger om installation af det fornyede certifikat på din server. Du skal hente og installere begge certifikatfiler. Se Installation af en SSL: Servervejledning for at få installationsinstruktioner.