SSL-certifikater Hjælp

Fornyelse af mit SSL-certifikat

Når dit SSL -certifikat ikke er sat op til at blive fornyet automatisk, har du en periode på 90 dage til at købe fornyelseskredit og bruge det på certifikatet. Perioden løber fra 60 dage før til 30 dage efter udløbsdatoen.

Bemærk: Hvis dit certifikat er indstillet til automatisk fornyelse, bliver det fornyet 60 dage før certifikatets udløbsdato. Dette sikrer, at du har tid til at gennemføre verifikationsprocessen. Verifikation kan ske, før dit certifikat udløber, eller du risikerer mulige afbrydelser af din site og dit firma. Selvom du fornyr tidligt, starter fornyelsesperioden straks efter dit nuværende abonnement ophører, hvilket sikrer kontinuerlig service.

Advarsel: Hvis du ikke har fornyet certifikatet, inden det udløber, bliver der vist en fejlmeddelelse på din hjemmeside, som ikke vil være tilgængelig for besøgende.

Hvis du anvender et DV-certifikat (domænevalidering) til din kontos primære domæne, og du har indstillet certifikatet til automatisk fornyelse, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Dit SSL-certifikat bliver fornyet helt automatisk.

Hvad angår alle andre certifikater, herunder certifikater for et yderligere domæne, skal du følge disse trin.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og udfør en af følgende handlinger for det certifikat, du ønsker at forny:
    • Hvis betalingen af fornyelsesgebyret allerede er gennemført, kan du springe dette trin over.
    • Hvis du ikke har automatisk fornyelse, skal du vælge Forny, hvis du ikke har automatisk fornyelse. Hvis du har automatisk fornyelse, skal du vælge Forny nu.
  3. Vælg det certifikat, som du vil forny, vælg derefter Fortsæt til indkøbsvogn, og fuldfør transaktionen for din fornyelse.

Hvis dette var dit primære domæne, og din hjemmeside er hostet hos os, skal du ikke gøre mere! Vi installerer dit fornyede certifikat for dig. Hvis din hjemmeside bliver hostet hos en tredjepart, eller hvis dette er til et tilføjelsesdomæne, skal du installere det fornyede certifikat. Få hjælp i Installér mit SSL-certifikat.