Forny mine udløbne domæner

Identificer hurtigt, hvilke domæner der er udløbet, så du kan forny dem manuelt. Nogle domæner kan omfatte et indløsningsgebyr.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Udløb over din domæneliste for at filtrere din visning.
    Skærmbillede, der viser er rød firkant rundt om knappen Udløb
  3. Vælg, hvilken filterindstilling du foretrækker:
    • Brugerdefinerede datoer: Indstil en visning med et brugerdefineret datointerval for kun at se domæner, der udløber inden for den tidsramme.
    • ‌Udløber om 30 dage: Vis kun domæner, der udløber i løbet af de næste 30 dage.
    • Udløbet: Vis alle domæner, der aktuelt er udløbet.
    • Udløbet for 18 dage siden: Vis alle domæner, der er udløbet i løbet af de seneste 18 dage. Disse domæner kan omfatte et indløsningsgebyr ved fornyelse.
  4. Vælg Anvend for at filtrere din domæneliste.
  5. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  6. Vælg Forny nu i handlingsmenuen.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mere for at se Forny nu.
  7. Vælg dine fornyelsesindstillinger, og vælg derefter Fortsæt.
    • Markér afkrydsningsfeltet ved siden af Slå automatisk fornyelse til, så du kan fortsætte din domæneregistrering uden afbrydelser.
  8. Fuldfør fornyelsen af dine domæner ved kassen.

Relaterede trin

• Synkroniser dine domænefornyelsesdatoer med ConsoliDate.
  • Der kan gælde særlige krav for gendannelse for nogle domæner efter udløbsdatoen.