Fornyelse af udløbet domæne

Hvis dit domæne er udløbet, kan du forsøge at forny det til eventuelt gældende -genindløsningsgebyrer. Et domæne, der er blevet annulleret inden for de sidste 30 dage, eller som ikke er udløbet, kan fornys manuelt.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Få vist en liste over udløbne domæner ved at vælge Udløb over domænelisten og derefter Udløbet.
    vis udløbne domæner
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de domæner, som du vil forny. Eller klik på fluebenet, og Vælg alle.
  4. Vælg Forny og så Forny igen.
    vælg forny
  5. Vælg dine fornyelsesindstillinger, og vælg så Gå til kassen for at gennemføre købsprocessen.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Der kan gælde særlige krav for indfrielse efter udløb for visse domænenavne, såsom landekodedomænenavne (ccTLD'er).
  • På grund af kravene i GDPR kan vi ikke gendanne domæner, når kontoen for GoDaddy er blevet lukket.