Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Forståelse af Linux-hosting med cPanel

Linux-hosting, den mest populære webhostingsplatform, tilbyder funktioner, der ofte bruges af webdesignere. cPanel, et hosting-kontrolpanel, bruger en grafisk grænseflade til at få adgang til de fleste af disse funktioner. For at få dit websted til at køre skal du konfigurere din Linux Hosting-konto med cPanel .

Grundlæggende om Linux-hosting

• Upload dine filer med en FTP-klient. Din hostingkonto bruger public_html som rodmappe til dit primære domæne.
  • Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, skal du installere et Content Management System (CMS) som f.eks. WordPress, hvor du kan oprette din hjemmeside og administrere indhold.
  • Når din hjemmeside er kommet op at køre, skal du huske løbende at sikkerhedskopiere hjemmesiden, så du ikke behøver bekymre dig om at miste dit indhold. GoDaddy kan sikkerhedskopiere din hjemmeside for dig, eller du kan oprette dine egne sikkerhedskopier.
  • For at logge ind på cPanel direkte skal du gå til http: // myDomainName / cpanel , hvor myDomainName er dit domæne og dets suffiks, ligesom coolexample.com . Du skal bruge cPanel-login og adgangskode fra din oprindelige cPanel-opsætning. Du kan finde cPanel-login i Dashboard til din Linux Hosting-konto .