Videresend min Microsoft 365-e-mail til en anden e-mailkonto

Konfigurer videresendelse for din Microsoft 365-e-mailkonto, så indgående meddelelser sendes til en anden konto, f.eks. en Gmail- eller Yahoo-konto. Med videresendelse kan du spare tid ved at samle alle dine e-mails på én konto.

Påkrævet: Hvis du skal videresende e-mails til en adresse uden for din organisation (det betyder som regel, at der anvendes et andet domæne), skal du aktivere ekstern videresendelse af e-mail først.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Hvis du er kontoejer, skal du gå til en bruger og derefter vælge Administrer. Ellers skal du fortsætte til næste trin.
    • Hvis du er administrator: I stedet for at håndtere hver bruger enkeltvist, skal du yderst til venstre vælge Microsoft 365 Administrator og derefter Videresendelse af e-mail. Vælg Tilføj videresendelse, vælg en bruger (hvis du har mere end én), og fortsæt til trin 4.
      Vælg Videresendelse af e-mail yderst til venstre
  3. Under Administrer skal du vælge Videresendelse.
  4. Under Bruger skal du kontrollere, at den rigtige bruger er valgt.
    bekræft brugeren
  5. Under Videresend e-mail til skal du indtaste den e-mailadresse, som indgående e-mails skal videresendes til.
    indtast e-mailadressen, der skal videresendes til
  6. (Valgfrit) For at beholde kopier af e-mails i din indbakke skal du markere afkrydsningsfeltet ved siden af Behold en kopi af videresendt e-mail. Hvis du ikke markerer feltet, videresendes e-mails udelukkende til den valgte adresse, og der lægges ingen kopier på Microsoft 365-kontoen.
    markér afkrydsningsfeltet ved siden af behold en kopi af videresendt e-mail
  7. Vælg Gem. Du får vist en bekræftelsesmeddelelse, hvorefter nye meddelelser automatisk sendes til den anden e-mailkonto. Administratorerne og brugeren modtager også en e-mail, når videresendelse er tilføjet.

Hvis der opstår en fejl, kan du vente en time og derefter prøve igen. Brugere kan også se, hvordan de aktiverer automatisk videresendelse i Outlook-webappen fra Microsoft.

Når videresendelse er tilføjet, kan du redigere eller slette det.

• Hvis du er bruger: Vælg Videresendelse igen for at administrere videresendelse.
  • Hvis du er administrator: Vælg Microsoft 365 Administrator og derefter Videresendelse af e-mail. Vælg blyantikon rediger eller skraldespandsikon slet ud for hver bruger.