Videresend meddelelser som vedhæftninger

Vedhæft e -mailmeddelelser til andre meddelelser i Outlook, f.eks. For at videresende en samtale eller for teknisk support. Dit indhold i din meddelelse (inklusive overskrifter og vedhæftninger) er pakket ind i en vedhæftet fil.

Disse trin vil vedhæfte en meddelelse til en anden meddelelse i Outlook til Windows, Mac eller Outlook på internettet.

1. Åbn Outlook.
  2. Skriv en ny meddelelse, eller besvar en eksisterende meddelelse.
  3. Hvis det ikke allerede er tilfældet, skal du åbne meddelelsen, så den er i et andet vindue, og placere begge Outlook -vinduer ved siden af hinanden.
  4. Find den meddelelse, du vil vedhæfte. Vælg den fra listen, og træk den til udkastets brødtekst.
    Vedhæft e -mail til en anden e -mail
  5. Din meddelelse er nu vedhæftet under emnelinjen. For at bekræfte, at den er korrekt, skal du dobbeltklikke på den vedhæftede fil for at få vist den. Send beskeden, når du er klar.

Relateret trin

• Hvis du ikke kan sende fra denne e -mailkonto (f.eks. Hvis den er blokeret), skal du vælge pilen på den vedhæftede meddelelse for at downloade og gemme den. Eller med Outlook til Mac kan du trække og slippe den vedhæftede meddelelse på dit skrivebord. Vedhæft den gemte meddelelse ved hjælp af en anden e -mailkonto, eller upload som ønsket af en GoDaddy -guide .
  • Fjern blokering af min Microsoft 365 -e -mail