Viderestil mit domæne

Videresend dit domæne, som er registreret hos GoDaddy, for at sende besøgende videre til en anden side, når de besøger dit domæne. Det er en fordel at videresende, når du allerede har opbygget en hjemmeside et andet sted, eller hvis du vil knytte dit domæne til en side på sociale medier.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Videresendelse skal du vælge Tilføj ud for Domæne eller Underdomæne. Hvis du vælger et underdomæne, skal du angive underdomænet (maks. 25 tegn) i feltet Underdomæne.
  5. Under Viderestil til skal du vælge http:// eller https:// for den URL-adresse, dit domæne skal viderestilles til.

Bemærk: Dette felt er specifikt kun til URL-adressen. Domænet, som bliver viderestillet, vil ikke være SSL-aktiveret eller blive viderestillet over https, da den funktionalitet ikke er understøttet på nuværende tidspunkt. Du kan måske konfigurere https–-aktiveret viderestilling gennem din hostingplatform.

6. Angiv destinationswebadressen i det tomme felt. Det er her, vi sender besøgende videre til, når de besøger dit domænenavn.
    • Det første eller sidste tegn skal være et tal eller et bogstav
    • Punktummer (.) understøttes
    • Maks. 1000 tegn
    • Flere punktummer efter hinanden (…) understøttes ikke
    • Understregningstegn (_) understøttes ikke
  7. Under Viderestillingstype skal du vælge 301- eller 302-viderestilling.
  8. Vælg dine Indstillinger for videresendelse for at angive, hvordan din videresendelse skal fungere:
    • Kun viderestilling: Viderestiller til den hjemmeside, du har angivet i feltet Viderestil til. Destinations-webadressen vises også i browserens søgefelt.
    • Viderestilling med maskering: Viderestiller til den hjemmeside, du har angivet i feltet Viderestil til. Dit domænenavn vises i browserens søgefelt i stedet for destinations-webadressen. Indtast oplysninger om mindst én af metatag-typerne:
      • Titel: En kort sætning (maks. 80 tegn), der vises i browserfanen og søgeresultaterne.
      • Beskrivelse: En kort beskrivelse (maks. 150 tegn) af din hjemmeside, som kan vises på en søgemaskines resultatside.
      • Nøgleord: En liste med nøgleord (maks. 500 tegn), som beskriver din hjemmesides indhold og formål.
  9. Vælg Gem. Vi opdaterer automatisk dit domæne til GoDaddy-navneservere, hvis de ikke er hos os.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.

Relateret trin

• Hvis www-versionen af dit domænenavn også skal videresende, skal du sørge for, at www CNAME peger på @.

Flere oplysninger

• Hvis videresendelse tilføjes, anvendes der en skabelon på din DNS, og din @ A-record låses. Hvis du skal ændre den pågældende A-record, skal du først slette videresendelse.
  • Ikke alle hjemmesider kan maskeres. Hvis dit maskerede domæne viser en tom hvid side, skal du skifte til Kun videresendelse eller kontakte din vært for at høre, om maskering kan tillades.
  • Hold dit domæne aktivt og undgå udløb ved at aktivere automatisk fornyelse.