Indstillinger for videresendelse af min Microsoft 365 -e -mailadresse

En almindelig e -mailadresse er en kontotype, som lader dig sende, modtage og se din e -mail. Almindelige e -mailadresser har også en valgfri videresendelsesfunktion, som automatisk kan omdirigere din e -mail til en anden indbakke. Hvis det er tilføjet, giver Microsoft 365 dig også mulighed for at gemme en kopi af den videresendte meddelelse i den oprindelige indbakke, så e -mailen vil være begge steder.

Eksempel: Du kan videresende meddelelser, der ankommer til jane@coolexample.com , til janepointsman@gmail.com .

Hvad vil du gerne gøre?Sådan gør du
Videresend din Microsoft 365 -e -mail til en anden e -mailkonto.Konfigurer videresendelse fra din Microsoft 365 -konto
Videresend andre e -mailkonti til din Microsoft 365 -e -mail.Konfigurer videresendelse fra en anden e -mailudbyder
Videresend en e -mail som en vedhæftet fil.Vedhæft meddelelser til andre meddelelser i Outlook