Forwarding email from another inbox

Depending on the options available in your existing email service, there are different ways to forward email to your Microsoft® Office 365 from GoDaddy mailbox.

• Hvis din webmailkonto understøtter videresendelse af e-mail, findes der måske en indstilling eller et egenskabsvalg, som giver dig mulighed for at opsætte videresendelse af e-mail. Hvis dette er tilfældet, vælger du den og angiver din nye e-mailadresse som den adresse, hvortil du ønsker at videresende dine e-mailmeddelelser.
  • Hvis du ikke kan finde en indstilling til videresendelse af e-mail, kan du bede din nuværende e-mailserviceudbyder om at videresende din e-mail til din nye Office 365 fra GoDaddy mailboksen. Dette kaldes også for mail relay.

Her er nogle få links fra specifikke e-mailudbydere, som måske kan hjælpe dig:

Forwarding email from Gmail™

Videresendelse af e-mails fra Yahoo®