Frigør eller slet en meddelelse i karantæne

Meddelelser sættes i karantæne , når de mistænkes for at indeholde malware eller phishing. Når en meddelelse er flyttet ind i Microsoft 365's karantæne, kan du gennemse den og derefter beslutte, hvad du skal gøre med den, f.eks. Frigive eller slette den.

1. Log på Microsoft 365 Defender -portalen . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Når siden Karantæne er indlæst, skal du kontrollere, at fanen E -mail er valgt. Du får vist en liste over meddelelser, der er sat i karantæne.
  3. Fra listen gennemgår du oplysningerne i en specifik meddelelse:
    • Find ud af, hvorfor meddelelsen blev sat i karantæne : Vælg en meddelelse for at åbne meddelelsesoplysningerne. Du får vist en årsag til karantæne anført.
      meddelelsesoplysninger
    • Eksempel på meddelelse : Når du har set meddelelsesoplysningerne, skal du vælgeikon med tre prikker Menuen Mere , og vælg derefter Forhåndsvisning af meddelelse for at se den faktiske meddelelse, der blev sendt.
      vælg besked om forhåndsvisning

Når du har forhåndsvist en meddelelse, kan du frigive den eller slette den fra karantæne.

Udgiv en meddelelse fra karantæne

Tilpas, hvordan en meddelelse frigives til dens tiltænkte modtagere.

1. For at frigive en meddelelse fra karantæne skal du vælge meddelelsen og derefter frigive .
    vælg frigivelse
  2. Vælg, om du vil frigive til alle modtagere eller frigive til en eller flere af de oprindelige modtagere af e -mailen .
    vælge hvem du vil frigive meddelelsen til
    • Hvis du vælger Udgiv e -mail til en eller flere af de oprindelige modtagere af e -mailen , skal du indtaste e -mailadressen for hver modtager.
      indtast modtagerens e -mailadresser
  3. (Valgfrit) Hvis du vil sende meddelelsen til en anden modtager, skal du vælge Send en kopi af denne meddelelse til andre modtagere og derefter indtaste e -mailadressen for hver modtager.
    sende en kopi til andre modtagere og indtaste deres e -mailadresser
  4. (Valgfrit) Hvis meddelelsen blev sendt forkert til karantæne, skal du markere afkrydsningsfeltet ved siden af Send meddelelsen til Microsoft for at forbedre registreringen (falsk positiv) .
    indsend besked, hvis den er falsk positiv
    • Hvis du vælger at sende meddelelsen til Microsoft, skal du aktivere funktionen Tillad meddelelser med lignende attributter (URL, afsender osv.) For midlertidigt at forhindre lignende meddelelser i karantæne. Følgende muligheder vil være tilgængelige:
      • Fjern tillad indtastning efter : Vælg hvor længe du vil tillade meddelelser som denne. Vælg 1 dag til 30 dage . Som standard er 30 dage valgt.
      • Tillad indtastningsnota (valgfri) : Indtast en beskrivelse af tilladelsen.
        slå slå tillad besked til / fra
  5. Når du er færdig, skal du vælge Udgiv meddelelse .

Slet en meddelelse fra karantæne

Fjern en meddelelse i karantæne uden yderligere handling.

1. Vælg meddelelsen på listen, og vælg derefter Slet meddelelser .
    vælg slet meddelelser
  2. I den advarsel, der åbnes, skal du vælge Fortsæt .
    vælg Fortsæt

Meddelelsen slettes øjeblikkeligt uden at blive sendt til de oprindelige modtagere.

Iikon med tre prikker I menuen Mere kan du udføre andre handlinger, f.eks. Deling eller downloading af meddelelsen i karantæne eller blokering af afsenderen.