FTP: Sådan uploades filer

Før du begynder

For at bruge FTP skal du bruge:

• En FTP-klient (f.eks. FileZilla, Dreamweaver)
  • Sådan finder du din hostingkontos type. På den måde kan du bruge de rigtige instruktioner til din type hosting (f.eks. cPanel, Plesk, osv.)
  • Sådan sørger du for, at kontoen er konfigureret (cPanel / Plesk / Web & Classic)
  • Værtsnavn, brugernavn og adgangskode til din hostingkonto (FTP)

Denne guide vil hjælpe dig med at finde de oplysninger du skal have for at bruge FTP på dit website.

Hvis du bruger Managed WordPress, henvises til guide til brug af sFTP i stedet for.

Find dine FTP-indstillinger

For at bruge FTP med din hosting, skal have følgende indstillinger fra din hostingkonto.

Konfiguration Dette skal du bruge
Vært Dit værts-domænenavn eller IP-adresse (cPanel / Plesk / Web & Classic)
Brugernavn
Adgangskode Nulstil din FTP-adgangskode (cPanel / Plesk / Web & Classic)

Upload dit website med FTP

Selvom vi anbefaler FileZilla til FTP, er der mange andre programmer og sitebyggere, som også bruger FTP.. Du kan benyt disse instruktioner til at uploade dit site med FTP med et program efter eget ønske.

FTP-metode Instruktioner
FileZilla (anbefales) Opret forbindelse til din hosting-konto med FileZilla (FTP)
Dreamweaver Udgiv dit website med Dreamweaver (CS4 / CS5 / CS6)
Adobe Muse
iWeb
Microsoft Expression Web