GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gå i dybden: Gennemse artikler om e -mailmarkedsføring

Her er en liste over vigtige artikler om e -mailmarkedsføring fra GoDaddy. Brug den til at udføre almindelige opgaver som f.eks. Opsætning og tilpasning af dine e -mailkampagner.

Se og udforsk e-mailmarkedsføring

Oversigter og en demonstration af en e -mailkampagne.

Start en kampagne

Konfigurer din første kampagne.

Tilpas kampagnen

Se alle de smart måder, som du tilpasse din markedsføringskampagne på.

Avancerede kampagne-indstillinger

Avancerede e -mailmarkedsføringstips.

Alt om billeder

Separer dine e -mailmarkedsføringskampagner med billeder.

Fejlfinding

Oplysninger om fejlfinding i forbindelse med e -mailmarkedsføring.