Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gå i dybden: Gennemse de mest viste artikler

Her er en oversigt over de mest viste hjælpeartikler til den enkeltstående version af onlinebutikken. De er arrangeret i den rækkefølge, du mest sandsynligt vil udføre disse vigtige opgaver, når du bygger din butik.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
Få det store billede Begynd at bygge min butiksfacade
Opret mine produktsider Indstil mine muligheder for betaling, forsendelse og moms
Promover min butik, og få kontakt med kunder

Få det store billede

Se disse videoer for at se en oversigt over webshoppen ( Tilbage til toppen )

Begynd at bygge min butiksfacade

Navngiv din virksomhed, tilknyt den til et domæne, og klæd den derefter på ( Tilbage til toppen )

Opret mine produktsider

Øg trafikken på websitet ved at fremvise dine produkter - og alle deres muligheder ( Tilbage til toppen )

Konfigurér mine indstillinger for betaling, fragt og afgifter

Hjælp kunder med at købe alt med en jævn betalingsproces ( Tilbage til toppen )

Promovér min butik og kom i kontakt med kunder

Kontakt e -mail, kuponer og sociale medier, og analysér derefter, hvad der fungerer ( Tilbage til toppen )