Gå i dybden: Gennemse liste over alle artikler

Her er en oversigt over alle hjælpeartikler til Website Builder. Brug det som en vejledning – fra de grundlæggende trin i opbygning af din hjemmeside til oprettelsen af en e-mailkampagne eller en fuldt udarbejdet webshop.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
Compare, change or cancel plans Begynd med det grundlæggende
(farver, skrifttyper, formatering, links)
Tilføj fotos, video, lyd Udvid hjemmesiden med afsnit og sider
Skift indstillinger for hele hjemmesiden
(domæner, cookieadvarsel, søgerangering, favicons)
Byg videre på det grundlæggende
(logo, sociale medier, html, kalendere)
Arbejd med blogs Tilføj aftaler, medlemssider og andre kundetjenester
Markedsfør min hjemmeside
(e-mailmarkedsføring, Google My Business)
Konfigurer min webshop
tilføj eller vis produkter; fastsæt forsendelse, skatter, betalinger)
Videoer (overblik)

Sammenlign eller skift planer

Se alle funktionerne for alle fire GoCentral-planer (Tilbage til toppen)

Begynd med det grundlæggende

Juster din hjemmesides farver, skrifttyper, tekstformater, og forbind knapper eller filer – og udgiv derefter (Tilbage til toppen)

Tilføj fotos, video, lyd

Brug multimedier til at fænge dine besøgende på din hjemmeside (Tilbage til toppen)

Udvid hjemmesiden med afsnit og sider

Sæt dit eget præg på hjemmesiden med de mere end 20 afsnitstyper, og brug derefter sider og menuer til at organisere alting (Tilbage til toppen)

Skift indstillinger for hele websitet

Skift domæner, skift profil, opslå politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, foretag forbedringer af søgeplacering, vis annoncer, analysér trafik på hjemmesiden, eller tilføj et favicon (Tilbage til toppen)

Kom videre end det grundlæggende

Tilføj et brugerdefineret logo, indstil ikoner for sociale medier og links, brug HTML-kode, og del kalendere (Tilbage til toppen)

Arbejd med blogs

Tilføj en blog – eller to eller tre. Opret og hold styr på indlæg, og tilpas indholdet ved hjælp af kategorier. (Tilbage til toppen)

Tilføj aftaler, medlemssider og andre kundetjenester

Hjælp kunder med at lave aftaler, oprette medlemssider, reservere borde, se dine menuer og finde priser. (Tilbage til toppen)

Promovér min hjemmeside

Tiltræk flere kunder med e-mailkampagner eller en Google virksomhedsregistrering (Tilbage til toppen)

Konfigurer min butik

Tilføj produkter og indstillinger for salg, forsendelsesvalg, skatter og betalingsmetoder (Tilbage til toppen)

Videoer

Se oversigter over Website Builder-hjemmesideopbygning og Website Builder-webshop (Tilbage til toppen)