Gå i dybden: Gennemse liste over vigtige artikler

Her er der en liste over de fleste hjælpeartikler til hjemmeside-sikkerhed og sikkerhedskopiering. Brug den som en vejledning – fra konfiguration af hjemmeside-sikkerhed til oprydning af dit website til at sikre, at du får en daglig sikkerhedskopiering af alt dit hårde arbejde.

Første trin

Konfigurer din hjemmeside-sikkerhed, og scan dit website

WAF-konfiguration

Hvis du har en Express-, Deluxe- eller Ultimate-plan, kan det være nødvendigt af konfigurere WAF.

Ryd op på dit website.

Hvis der findes malware på dit website, er der yderligere trin, du skal udføre, når saneringen er udført.

Sikkerhedskopiering af hjemmeside

Du skal konfigurere dine sikkerhedskopieringer af hjemmesiden, så du beskyttes mod datatab og har mulighed for at gendanne dit website på et senere tidspunkt.