Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gå i dybden: Gennemse liste over vigtige artikler

Her er en liste over de mest besøgte hjælpeartikler om domæner. Brug den som vejledning til at få mere at vide om arbejde med domænenavne.

Klik for at gå til hvert enkelt afsnit
Find domæner Fornyelser
Beskyttelse af personlige oplysninger Organiser
Overfør blandt registratorer Overfør blandt konti
Navneservere og DNS Parkering og videresendelse

Find domæner

Lær om forskellen på et domæne og en hjemmeside, hvordan et domænenavn registreres, og se videoer om domæner. (Tilbage til toppen)

Fornyelser

Gennemse mulighederne for fornyelse af domæne, og hvad du skal gøre, hvis dit domæne udløber ( Tilbage til toppen )

Beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse

Pas på dit domæne med beskyttelse af personlige oplysninger (Tilbage til toppen)

Organiser

Finjuster domæneorganisation med mapper og profiler ( Tilbage til toppen )

Overfør blandt registratorer

Overtag styringen af dit domæne ved at overføre til eller fra en anden registrator (Tilbage til toppen)

Overfør blandt konti

Flyt et domæne fra én konto til en anden (Tilbage til toppen)

Navneservere og DNS

Tilpas din domænerouting med DNS (Domain Name System) ( Tilbage til toppen )

Parkering og videresendelse

Parkér dit domæne, indtil du er klar til at bruge det, eller videresend dit domæne til et andet website ( Tilbage til toppen )