Gå i dybden: Gennemse liste over vigtige artikler

Her er en liste over de mest besøgte hjælpeartikler om domæner. Brug den som vejledning til at få mere at vide om arbejde med domænenavne.

Klik for at gå til hvert enkelt afsnit
Find domæner Fornyelser
Beskyttelse af personlige oplysninger Organiser
Overfør blandt registratorer Overfør blandt konti
Navneservere og DNS Parkering, videresendelse og indtægtsgenerering

Find domæner

Lær om forskellen på et domæne og en hjemmeside, hvordan et domænenavn registreres, og se videoer om domæner. (Tilbage til toppen)

Fornyelser

Review your domain renewal options and what to do if your domain expires (Back to top)

Beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse

Pas på dit domæne med beskyttelse af personlige oplysninger (Tilbage til toppen)

Organiser

Fine-tune domain organization with folders and profiles (Back to top)

Overfør blandt registratorer

Overtag styringen af dit domæne ved at overføre til eller fra en anden registrator (Tilbage til toppen)

Overfør blandt konti

Flyt et domæne fra én konto til en anden (Tilbage til toppen)

Navneservere og DNS

Customize your domain routing with DNS (Domain Name System) (Back to top)

Parkering, videresendelse og tjen penge.

Park your domain until you use it, forward to another site or use it to earn some money (Back to top)