Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gå i dybden: Gennemse mest besøgte Linux-hostingartikler

Her er en oversigt over de mest besøgte artikler om Linux-hosting med cPanel. Brug den som din vejledning - fra de grundlæggende trin til opsætning af din hosting og upload af indhold til mere avancerede emner som databaseadministration og ændring af PHP -indstillinger.

Klik for at gå til hvert enkelt afsnit
Oplev Linux -hosting med cPanel Kopiér filer til mit site
Udgiv min hjemmeside Finjuster min hjemmeside
Arbejd med databaser Brug PHP -scripts og programmer
Fejlfinding

Oplev Linux -hosting med cPanel

Lær om, hvordan du konfigurerer din hostingkonto, og hvordan du administrerer dine websites. ( Tilbage til toppen )

Kopiér filer til mit site

Lær om FTP, og upload dine websitefiler. ( Tilbage til toppen )

Udgiv mit website

Vælg et indholdsstyringssystem (CMS) til at opbygge din hjemmeside online og se en forhåndsvisning af din hjemmeside, før den bliver live. ( Tilbage til toppen )

Finjustér mit website

Installer et SSL -certifikat manuelt, omdiriger URLer og tilføj IP. ( Tilbage til toppen )

Arbejd med databaser

Importér, eksportér og forbind til MySQL -databaser. ( Tilbage til toppen )

Brug php-scripts og applikationer

Byg en funktionsrig hjemmeside med PHP. ( Tilbage til toppen )

Fejlfinding

Hvorfor vises min hjemmeside ikke? ( Tilbage til toppen )