Gå i dybden: Helt nye artikler om Hjemmesideprogram

Her er et sammendrag af alle nye hjælpeartikler til Hjemmesideprogram. Brug det som en vejledning – fra dine allerførste trin i opbygning af hjemmesiden videre til oprettelse af en onlinebutik eller e-mailkampagne.

Klik for at gå til hvert enkelt afsnit
Sammenlign eller skift planer Første trin
Brug af fotos, video, lyd Tilføj, rediger, slet sektioner og sider
Tilføj filer, formularer, kalendere, sociale og blog-links Skift profil, domæne, søgerangering, nulstil site
Sådan bruger du Min butik Konfigurer min e-mailmarkedsføring
Videoer

Sammenlign eller skift planer

Få mere at vide om dine muligheder (Tilbage til toppen)

Tag de første trin

Få dit website i gang (Tilbage til toppen)

Tilføj fotos, video, lyd

Tilføj multimedia for at engagere besøgende (Tilbage til toppen)

Tilføj, rediger, slet sektioner og sider

Organiser og udvid din webside (Tilbage til toppen)

Tilslut: Filer, formularer, kalendere, sociale og blog-links

Tilføj filer, der kan downloades, kontaktformularer, kalendere, sociale links og blogfeed (Tilbage til toppen)

Rediger webstedsprofil, domæne, søgerangering og andre indstillinger

Kontrollér min profil og mit domæne, styrk min søgerangering, tilføj favoritikon eller reklamer, og nulstil min webside (Tilbage til toppen)

Konfigurer min butik

Administrer og sælg dine onlineprodukter (Tilbage til toppen)

Konfigurer min e-mailmarkedsføring

Saml abonnenter, og send salgsfremstød til dem (Tilbage til toppen)

• Opdatering 7. august
  • Opdatering 7. august

Videoer

Se oversigter over GoCentral Hjemmesideprogram og GoCentral Onlinebutik (Tilbage til toppen)