Kontoadministration Hjælp

GDPR-databeskyttelsesfunktioner for EU-borgere

(Tilbage til dine valg)

Den 25. maj 2018 blev der føjet nye funktioner til kontocentret for EU-borgere i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Disse funktioner omfatter mulighed for at:

Du finder flere oplysninger nedenfor.

Dataportabilitet

Du kan anmode om en kopi af dine personoplysninger i elektronisk format, som du kan tage med dig til andre serviceudbydere.

(tilbage til toppen)

Registreredes anmodninger om adgang (SAR'er)

Du kan anmode om indsigt i, hvorvidt vi behandler dine personoplysninger, hvilke personoplysninger der behandles og til hvilket formål. Du kan kun anmode om oplysninger, der vedrører dig selv. Du vil blive bedt om at verificere din identitet, inden de ønskede oplysninger stilles til rådighed.

Sådan fremsætter du denne anmodning:

1. Indsend en anmodning til privacy@godaddy.com.
  2. Vi sender dig en formular, som du skal udfylde. Denne formular omfatter oplysninger til verifikation af din identitet samt plads til, at du kan specificere, hvilke data du vil have adgang til.
  3. Send den udfyldte formular tilbage til privacy@godaddy.com.
  4. Inden for 30 dage fra modtagelsen af den udfyldte formular og verificeringen af din identitet samler vi de eksisterende oplysninger og videregiver dem til dig på sikker vis.

(tilbage til toppen)

Lukning af konto

Du kan anmode om at lukke din konto. Følgende betingelser er gældende:

• Alle produkter og tjenester skal annulleres inden lukningen. Hvis kontoen indeholder aktive produkter eller tjenester, kan den ikke lukkes.
  • Alle Good As Gold-konti skal lukkes.
  • Alle tilgodehavender vil gå tabt.
  • Du kan ikke længere logge ind på din konto, når den er blevet lukket.

Efter lukning kan du ikke længere få adgang til din konto, og den kan ikke gendannes. Oplysninger, der er nødvendige for produkterne eller tjenesterne, du har købt, kan blive tilbageholdt, hvis det kræves til vores legitime forretningsformål eller i forbindelse med juridiske krav eller krav om kontraktmæssige fortegnelser.

(tilbage til toppen)